och… januari månad är här. Snön börjar smälta bort, vi får se om den kommer tillbaka igen men en sak är i alla fall säker vi är nu inne på din sista termin innan din studentdag. Mycket kommer att hända innan våren och sommaren är här men du kan redan nu börja planera för din student. Gör den dagen till ett riktigt fint minne, det är ju en av dina milstolpar i livet en äkta livshändelse.

 Vi på studentmössaonline ger dig möjlighet att bygga din mössa i 3D på vår hemsida och sedan syr vi den precis som du vill ha den. Du kan i lugn och ro sitta hemma framför din dator och göra din beställning. Om du istället känner för att köpa en av våra färdiga mössor så kan du beställa standardmössan, ekomössan eller royalmössan du kan få alla med eller utan tillval. I våran shop har vi också andra prylar som kommer att göra din studentdag till något extra.

Passa på att köpa till champagneglas, studentflaggor och varför inte en visselpipa eller en megafon, du vill väl höras ordentligt på din studentdag. Vår kundservice är alltid villig att hjälpa dig med din beställning så tveka inte att ta kontakt med oss om du behöver hjälp. Vi har generösa garantier på mössorna hela 50-årig kvalitetsgaranti gäller. Du kan beställa och betala när du har fått din beställning om du väljer Klarna som betalningsmedel då får du en faktura från dem i samband med leveransen.

Vi levererar till hela Sverige så det spelar ingen roll om du bor i Ystad eller Haparanda. Hos oss hittar du som alltid snygga och sköna plagg som T-shirts med valfritt tryck och hoodtröjor och joggingbyxor som också kan fås med valfritt tryck. Vi hoppas att du har en riktigt härlig vårtermin och att du tar dig tid att planera för din student. Din högtidsdag som vi kommer att göra allt vi kan för att förgylla med snygga mössor och tuffa studentprylar.

Varmt välkommen till studentmossaonline.com!