Nu är student 2016 runt hörnet.

Studenten är runt hörnet!

 

Vårterminen och läsåret börjar gå mot sitt slut och studenten är nu äntligen runt hörnet. Vi på studentmössaonline har verkligen haft ett mycket framgångsrikt år och vi tackar alla våra kunder för er medverkan till detta. Det gläder oss att se våra studenthattar skickas ut till er i hela Sverige och att våra studentmössor får pryda så många människor runt om i vårt avlånga land på studentdagen. Glöm inte bort att vi förutom studenthattar även har mysiga och coola kläder som T-shirts och joggpants och hoodtröjor som passar att användas och kan beställas även efter din student.

Inför din dag så hoppas vi att du har hunnit förbereda dig med tillbehör till din studenthatt och att du har försett dig med visselpipa, megafon, champagneglas, pennor och packat ner prylarna i din studentbag. När dagen väl är inne och du sjunger  ”I studentens lyckliga dar…” med din snygga mössa på huvudet kom alltid ihåg att den här dagen är din dag och att du nu har klarat av en av dina milstolpar i livet. Du ska verkligen känna både stolthet och glädje över din bedrift så använd dagen till att fira. När firandet är över så se till att du lägger undan din studenthatt antingen i en av våra snygga förvaringsboxar eller i en egen låda. Din studentmössa kommer att vara ett minne för livet så se till att du bevarar den i fint skick.

Vi önskar dig en fantastiskt härlig student!

Ps: Om du har någon kompis som ska ta studenten nästa år tipsa dem gärna om oss. Vi gör allt för att din vän också ska bli nöjd med sin leverans.