Våra studentmössor tillverkas alltid med högsta kvalitét. Valet av material, tillverkningen och leverans kännetecknas alltid av det bästa i sin prisklass. Royalmössan som exempel tillverkas med italiensk kvalitets sammet, alacantara detaljer, äkta kalvläder, handbrodyr, innerfoder i siden och äkta läder skärm.

  

Studenthattar med fantastisk kvalitét hittar du hos oss på studentmossaonline.

 

Inte nog med att vi har ett av marknadens bästa utbud av studentmössor och tillbehör så har vi också en fantastisk produktgaranti på hela 50 år. Produktgarantin gäller för samtliga studentmössor och innebär att du är skyddad mot fabrikationsfel som kan kopplas till tillverkningen av din mössa. Vid fel ersätter vi din mössa med en helt ny eller 100% pengarna tillbaka.

Vi har även en storleksgaranti. Om du efter beställningen upptäcker att din mössa har fel storlek så kan vi hjälpa dig att justera mössan. Vi kan justera din mössa på flera olika sätt men om det inte skulle gå så syr vi en helt ny mössa till dig.

Att handla på studentmossaonline.com ska kännas tryggt tycker vi. Därför har vi låtit oss certifieras av Trygg e-handel. Vi har också ett avtal med Klarna som gör att du kan betala efter leverans.

Studentmossaonline är en av de bästa studentshopparna på nätet när det gäller att handla till din studentdag. Vi har många olika typer av studentmössor och du kan även designa din egen studenthatt i 3D. För att förgylla din dag ytterligare har vi fina och praktiska tillbehör som champagneglas, visselpipor och kondomer. Missa inte våra sköna kläder som T-shirts, joggpants och hoodtröjor. Om du behöver hjälp med din beställning har vi har förstås en mycket trevlig kundtjänst.

Varmt Välkommen!