Tillbaka till skolan! 

Nu är sommarn slut på riktigt och skolan har kommit i gång. Det var inte länge sedan studenterna sprang ut och studentmössorna kastades i luften. Det är även nu många inser hur snabbt tiden i 3:an faktiskt går. 

Studenter börjar beställa sina studentmössor redan i Augusti/September. Och vi på studentmössaonline.com märker en ökning av beställningar varje månad fram till studenten. 

Till säsongen 2017/2018 har vi snabbat på våra leveranser för att våra kunder ska kunna få sin studentmössa ännu snabbare!  

 

 

 

Nu när hösten har dragit igång på riktigt så är det perfekt att beställa våra mysiga studentkläder. Vi har kvar vår bästsäljare från förra året nämligen Hood Success som är perfekt att sätta på sig för att mysa i det kalla vädret. Studenten kanske känns väldigt långt bort för er alla nu, då ni har massvis med inlämningar, prov och annat att ta itu med först. Du kanske är osäker på vilken stuentmössa du vill ha och hur du skall designa den? Vi har massvis med bilder och inspiration på både vår hemsida och Instagram. Där kan man se alla möjliga studentmössor, allt från våra Diamond edition, till kundernas egendesignade mössor. Så var inte orolig, du kommer säkert kunna bestämma vilken mössa det är som passar dig! 

 

 

 

Många studenter brukar ha problem med att välja rätt storlek på sina studentmössor. Är du också osäker på din storlek? Då kan du beställa hem ett gratis måttband i vår storleksguide. 

 

 

 

Vi på Studentmössaonline hoppas att ni alla får en bra höst och ni kan alltid kontakta oss ifall ni har frågor gällande beställning/produkter m.m.