Välj bland flest val!

Student tiderna närmar sig med stormsteg och vi har ett riktigt bra utbud av mössor. Det finns färdiga standardmössor av olika slag men du kan också designa själv för att få den där unika ”looken” som ingen annan har. Inom studentbranschen så kan vi skryta med att vi har flest tillval till din egen designade mössa. Du kan på vår hemsida designa i 3D och välja olika val och se förändringen i mössan

s utseende direkt på skärmen. Designen börjar enkelt med att du ska välja mösskulle Uppsala eller Lunda. Normal färg på studentmössan är vit men självklart kan du få andra färger också som grön, blå, svart och vinröd. Du kan välja att ha brodyr bak med egen text i valfri färg på max 20 tecken samt om du vill ett toppemblem i form av vald symbol. Flaggpin och programpin kan också beställas som extra tillval. För att förstärka mössans utseende kan du välja till en programstrimma uppe och nere i valfri färg detta bryter mössans färg med en snygg linje. Vill du sedan ha ett namnband på din mössa så kan du få det i materialen sammet eller alcantara förstås i olika färger och med valfri broderad text på max 24 tecken bak eller fram.

Kokard/Blomma finns i olika utformningar i färgerna guld eller silver och du kan också välja färg på stenen i mitten allt för att din mössa ska bli så speciell som du önskar. Studenten är ju en högtidsdag för dig och ett av ditt livs milstolpar din mössa kommer att symboliserar dagen för lång tid framåt. Skärmen längst fram på mössan är inget undantag även den kan fås i flera olika utformningar välj färg, material och gravyr. Innerfoder kan beställas i olika färger, med valfri flagga eller med ett eget foto som du enkelt kan ladda upp med din beställning. Läderband kan fås i olika färger och med eller utan gravyr max 18 tecken. Utöver detta så kan du även få kreditkortsficka, innerfodersficka, rosett i svart eller rosa och kant i svart eller guld. För att ytterligare förstärka din mössas utseende så kan du beställa ett mössöverdrag antingen i metallic färg guld, silver och rosa eller ett mönstrat överdrag. Utöver dessa val kan annars överdraget vara i läder eller med en valfri flagga. Slutligen så väljer du om vill ha förvaring i lyxförpackning. Vi är stolta över vårt erbjudande till dig där du själv kan designa din perfekta mössa och att vi har så många möjligheter och tillval. Medan du designar kan du se mössan i 7 olika vinklar genom detta kan du försäkra dig om att allt blir perfekt. Du som snart tar studenten, börja redan idag med att designa din mössa i 3D. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med en unik studentmössa från oss.