Njuter du av sommaren?

Det är juli månad och tankarna på studenten är kanske långt borta. Sommaren har kommit i mellan och skolan känns inte som något aktuellt. Men tiden går fort tills dagen kommer då du ska bära din studentmössa. Ja, det går fortare än du tror. Så fort höstterminen börjar rullar det bara på och helt plötsligt så är tiden inne.

Vi på studentmössaonline.com har en hel del fina erbjudanden som passar året runt.  Våra snygga hoodtröjor och mysiga joggpants kan bäras året runt oavsett om du är student eller inte så passa på att beställa. Du som vill vara ute i god tid kan även passa på att beställa din studentmössa 2017 redan nu. Vi tar emot beställningar för leverans i god tid till din studentdag. Varför inte designa din egen studenthatt i 3D. Det kan ju vara skönt och bekvämt att redan nu ha gjort klart din beställning så behöver du inte tänka på detta sen när du har fullt upp med plugget.

Studentmössaonline.com önskar dig annars en fantastisk sommar med mycket sol och bad. Glöm inte solkrämen och solbrillorna när du är utsatt för mycket sol så du inte bränner dig. Vi passar också på att ta lite välförtjänt ledighet efter senast avslutad studenttid. Men oroa er inte vi har alltid möjlighet att svara på frågor, ta emot beställningar och leverera kvalitets produkter till våra kunder. Kom ihåg att kolla in våra omdömen…våra kunder är jätte nöjda :D