<![CDATA[Nyheter]]> https://studentmossaonline.com/nyheter/ Tue, 11 Sep 2018 10:25:46 +0000 Zend_Feed https://blogs.law.harvard.edu/tech/rss <![CDATA[Betala din studentmössa med swish]]> https://studentmossaonline.com/nyheter/betala_med_swish/  

STUDENTMÖSSAONLINE ♥ SWISH

Nu har vi lanserat vår Swish-koppling som gör det möjligt för dig som kund att betala din faktura för studentmössan direkt via Swish appen. När du betalar din studentmössa med Swish uppdateras fakturan omgående och du ser att betalningen är slutförd. Då de flesta av våra kunder är vana Swish användare ser vi detta som ett bra komplement till fakturans befintliga betalmöjligheter.  

 

 

  

 

]]>
Mon, 12 Mar 2018 08:41:00 +0000
<![CDATA[Tillbaka till Skolan]]> https://studentmossaonline.com/nyheter/tillbaka_till_skolan/

Tillbaka till skolan! 

Nu är sommarn slut på riktigt och skolan har kommit i gång. Det var inte länge sedan studenterna sprang ut och studentmössorna kastades i luften. Det är även nu många inser hur snabbt tiden i 3:an faktiskt går. 

Studenter börjar beställa sina studentmössor redan i Augusti/September. Och vi på studentmössaonline.com märker en ökning av beställningar varje månad fram till studenten. 

Till säsongen 2017/2018 har vi snabbat på våra leveranser för att våra kunder ska kunna få sin studentmössa ännu snabbare!  

 

 

 

Nu när hösten har dragit igång på riktigt så är det perfekt att beställa våra mysiga studentkläder. Vi har kvar vår bästsäljare från förra året nämligen Hood Success som är perfekt att sätta på sig för att mysa i det kalla vädret. Studenten kanske känns väldigt långt bort för er alla nu, då ni har massvis med inlämningar, prov och annat att ta itu med först. Du kanske är osäker på vilken stuentmössa du vill ha och hur du skall designa den? Vi har massvis med bilder och inspiration på både vår hemsida och Instagram. Där kan man se alla möjliga studentmössor, allt från våra Diamond edition, till kundernas egendesignade mössor. Så var inte orolig, du kommer säkert kunna bestämma vilken mössa det är som passar dig! 

 

 

 

Många studenter brukar ha problem med att välja rätt storlek på sina studentmössor. Är du också osäker på din storlek? Då kan du beställa hem ett gratis måttband i vår storleksguide. 

 

 

 

Vi på Studentmössaonline hoppas att ni alla får en bra höst och ni kan alltid kontakta oss ifall ni har frågor gällande beställning/produkter m.m.  

 

 

 

]]>
Tue, 10 Oct 2017 07:41:10 +0000
<![CDATA[Njuter du av sommaren?]]> https://studentmossaonline.com/nyheter/njuter_du_av_sommaren1/

Njuter du av sommaren?

Det är juli månad och tankarna på studenten är kanske långt borta. Sommaren har kommit i mellan och skolan känns inte som något aktuellt. Men tiden går fort tills dagen kommer då du ska bära din studentmössa. Ja, det går fortare än du tror. Så fort höstterminen börjar rullar det bara på och helt plötsligt så är tiden inne.

Vi på studentmössaonline.com har en hel del fina erbjudanden som passar året runt.  Våra snygga hoodtröjor och mysiga joggpants kan bäras året runt oavsett om du är student eller inte så passa på att beställa. Du som vill vara ute i god tid kan även passa på att beställa din studentmössa 2017 redan nu. Vi tar emot beställningar för leverans i god tid till din studentdag. Varför inte designa din egen studenthatt i 3D. Det kan ju vara skönt och bekvämt att redan nu ha gjort klart din beställning så behöver du inte tänka på detta sen när du har fullt upp med plugget.

Studentmössaonline.com önskar dig annars en fantastisk sommar med mycket sol och bad. Glöm inte solkrämen och solbrillorna när du är utsatt för mycket sol så du inte bränner dig. Vi passar också på att ta lite välförtjänt ledighet efter senast avslutad studenttid. Men oroa er inte vi har alltid möjlighet att svara på frågor, ta emot beställningar och leverera kvalitets produkter till våra kunder. Kom ihåg att kolla in våra omdömen…våra kunder är jätte nöjda :D

]]>
Tue, 19 Jul 2016 10:40:00 +0000
<![CDATA[Studenten är runt hörnet]]> https://studentmossaonline.com/nyheter/studenten_runt_hornet/ Nu är student 2016 runt hörnet.

Studenten är runt hörnet!

 

Vårterminen och läsåret börjar gå mot sitt slut och studenten är nu äntligen runt hörnet. Vi på studentmössaonline har verkligen haft ett mycket framgångsrikt år och vi tackar alla våra kunder för er medverkan till detta. Det gläder oss att se våra studenthattar skickas ut till er i hela Sverige och att våra studentmössor får pryda så många människor runt om i vårt avlånga land på studentdagen. Glöm inte bort att vi förutom studenthattar även har mysiga och coola kläder som T-shirts och joggpants och hoodtröjor som passar att användas och kan beställas även efter din student.

Inför din dag så hoppas vi att du har hunnit förbereda dig med tillbehör till din studenthatt och att du har försett dig med visselpipa, megafon, champagneglas, pennor och packat ner prylarna i din studentbag. När dagen väl är inne och du sjunger  ”I studentens lyckliga dar…” med din snygga mössa på huvudet kom alltid ihåg att den här dagen är din dag och att du nu har klarat av en av dina milstolpar i livet. Du ska verkligen känna både stolthet och glädje över din bedrift så använd dagen till att fira. När firandet är över så se till att du lägger undan din studenthatt antingen i en av våra snygga förvaringsboxar eller i en egen låda. Din studentmössa kommer att vara ett minne för livet så se till att du bevarar den i fint skick.

Vi önskar dig en fantastiskt härlig student!

Ps: Om du har någon kompis som ska ta studenten nästa år tipsa dem gärna om oss. Vi gör allt för att din vän också ska bli nöjd med sin leverans.

]]>
Mon, 30 May 2016 08:40:00 +0000
<![CDATA[Var ska jag köpa min studentmössa?]]> https://studentmossaonline.com/nyheter/skolan_vs_online/ Var är bäst att köpa studentmössa? Skolan eller online.

Köpa på skolan eller online? 

 

Valet när det gäller din mössa står mellan att köpa i skolan, i en butik eller på nätet. Säljarna på skolorna pratar gärna väl om sina mössor och berättar glatt om allt du ska få för dina pengar. Tyvärr har det visat sig att det inte alltid stämmer.  De utlovar ofta mer än de kan hålla och de kräver också att du betalar i förskott. Det är också jobbigt med kompistrycket när de erbjuder dig en massa studentprylar som du kanske inte behöver.

Vi vill uppmärksamma dig på en av de bästa leverantörerna av studentmössor (enligt oss). Studentmossaonline.com finns på nätet och du kan sitta hemma i lugn och ro och beställa din mössa. Det finns olika mössor att välja mellan både för den mindre och den större plånboken. Det bästa av allt är att du kan designa din egen unika studentmössa i 3D på din datorskärm och få den precis som du vill ha den.  Du kan titta på den i sju olika vinklar och få med alla fina detaljer som du önskar. När du är klar med din design så kan du välja tillval av studentprylar och skicka in din beställning. Hos oss har du fördelen att du inte behöver betala i förskott vilket gör att det kan kännas säkrare. Vi har också en 50-årig produktgaranti och vår kvalitét är överlägsen.

Gör det lätt för dig beställ dina studentprylar hos oss! Välj bort stressen av en hetsig säljare på skolan och skicka in beställningen i lugn och ro från din hemdator. Betala din beställning efter leverans. Klicka här för att se vårt sortiment, varmt välkommen!

]]>
Fri, 06 May 2016 08:40:00 +0000
<![CDATA[Vi har flest tillval i branschen]]> https://studentmossaonline.com/nyheter/tillval/ Välj bland flest val!

Student tiderna närmar sig med stormsteg och vi har ett riktigt bra utbud av mössor. Det finns färdiga standardmössor av olika slag men du kan också designa själv för att få den där unika ”looken” som ingen annan har. Inom studentbranschen så kan vi skryta med att vi har flest tillval till din egen designade mössa. Du kan på vår hemsida designa i 3D och välja olika val och se förändringen i mössan

s utseende direkt på skärmen. Designen börjar enkelt med att du ska välja mösskulle Uppsala eller Lunda. Normal färg på studentmössan är vit men självklart kan du få andra färger också som grön, blå, svart och vinröd. Du kan välja att ha brodyr bak med egen text i valfri färg på max 20 tecken samt om du vill ett toppemblem i form av vald symbol. Flaggpin och programpin kan också beställas som extra tillval. För att förstärka mössans utseende kan du välja till en programstrimma uppe och nere i valfri färg detta bryter mössans färg med en snygg linje. Vill du sedan ha ett namnband på din mössa så kan du få det i materialen sammet eller alcantara förstås i olika färger och med valfri broderad text på max 24 tecken bak eller fram.

Kokard/Blomma finns i olika utformningar i färgerna guld eller silver och du kan också välja färg på stenen i mitten allt för att din mössa ska bli så speciell som du önskar. Studenten är ju en högtidsdag för dig och ett av ditt livs milstolpar din mössa kommer att symboliserar dagen för lång tid framåt. Skärmen längst fram på mössan är inget undantag även den kan fås i flera olika utformningar välj färg, material och gravyr. Innerfoder kan beställas i olika färger, med valfri flagga eller med ett eget foto som du enkelt kan ladda upp med din beställning. Läderband kan fås i olika färger och med eller utan gravyr max 18 tecken. Utöver detta så kan du även få kreditkortsficka, innerfodersficka, rosett i svart eller rosa och kant i svart eller guld. För att ytterligare förstärka din mössas utseende så kan du beställa ett mössöverdrag antingen i metallic färg guld, silver och rosa eller ett mönstrat överdrag. Utöver dessa val kan annars överdraget vara i läder eller med en valfri flagga. Slutligen så väljer du om vill ha förvaring i lyxförpackning. Vi är stolta över vårt erbjudande till dig där du själv kan designa din perfekta mössa och att vi har så många möjligheter och tillval. Medan du designar kan du se mössan i 7 olika vinklar genom detta kan du försäkra dig om att allt blir perfekt. Du som snart tar studenten, börja redan idag med att designa din mössa i 3D. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med en unik studentmössa från oss.

 

]]>
Wed, 06 Apr 2016 08:40:06 +0000
<![CDATA[Kvalitét och Garantier]]> https://studentmossaonline.com/nyheter/kvalitet_garantier/  

Våra studentmössor tillverkas alltid med högsta kvalitét. Valet av material, tillverkningen och leverans kännetecknas alltid av det bästa i sin prisklass. Royalmössan som exempel tillverkas med italiensk kvalitets sammet, alacantara detaljer, äkta kalvläder, handbrodyr, innerfoder i siden och äkta läder skärm.

  

Studenthattar med fantastisk kvalitét hittar du hos oss på studentmossaonline.

 

Inte nog med att vi har ett av marknadens bästa utbud av studentmössor och tillbehör så har vi också en fantastisk produktgaranti på hela 50 år. Produktgarantin gäller för samtliga studentmössor och innebär att du är skyddad mot fabrikationsfel som kan kopplas till tillverkningen av din mössa. Vid fel ersätter vi din mössa med en helt ny eller 100% pengarna tillbaka.

Vi har även en storleksgaranti. Om du efter beställningen upptäcker att din mössa har fel storlek så kan vi hjälpa dig att justera mössan. Vi kan justera din mössa på flera olika sätt men om det inte skulle gå så syr vi en helt ny mössa till dig.

Att handla på studentmossaonline.com ska kännas tryggt tycker vi. Därför har vi låtit oss certifieras av Trygg e-handel. Vi har också ett avtal med Klarna som gör att du kan betala efter leverans.

Studentmossaonline är en av de bästa studentshopparna på nätet när det gäller att handla till din studentdag. Vi har många olika typer av studentmössor och du kan även designa din egen studenthatt i 3D. För att förgylla din dag ytterligare har vi fina och praktiska tillbehör som champagneglas, visselpipor och kondomer. Missa inte våra sköna kläder som T-shirts, joggpants och hoodtröjor. Om du behöver hjälp med din beställning har vi har förstås en mycket trevlig kundtjänst.

Varmt Välkommen!

]]>
Sun, 06 Mar 2016 17:56:26 +0000
<![CDATA[Vårterminen 2016 har börjat]]> https://studentmossaonline.com/nyheter/varterminen/

och… januari månad är här. Snön börjar smälta bort, vi får se om den kommer tillbaka igen men en sak är i alla fall säker vi är nu inne på din sista termin innan din studentdag. Mycket kommer att hända innan våren och sommaren är här men du kan redan nu börja planera för din student. Gör den dagen till ett riktigt fint minne, det är ju en av dina milstolpar i livet en äkta livshändelse.

 Vi på studentmössaonline ger dig möjlighet att bygga din mössa i 3D på vår hemsida och sedan syr vi den precis som du vill ha den. Du kan i lugn och ro sitta hemma framför din dator och göra din beställning. Om du istället känner för att köpa en av våra färdiga mössor så kan du beställa standardmössan, ekomössan eller royalmössan du kan få alla med eller utan tillval. I våran shop har vi också andra prylar som kommer att göra din studentdag till något extra.

Passa på att köpa till champagneglas, studentflaggor och varför inte en visselpipa eller en megafon, du vill väl höras ordentligt på din studentdag. Vår kundservice är alltid villig att hjälpa dig med din beställning så tveka inte att ta kontakt med oss om du behöver hjälp. Vi har generösa garantier på mössorna hela 50-årig kvalitetsgaranti gäller. Du kan beställa och betala när du har fått din beställning om du väljer Klarna som betalningsmedel då får du en faktura från dem i samband med leveransen.

Vi levererar till hela Sverige så det spelar ingen roll om du bor i Ystad eller Haparanda. Hos oss hittar du som alltid snygga och sköna plagg som T-shirts med valfritt tryck och hoodtröjor och joggingbyxor som också kan fås med valfritt tryck. Vi hoppas att du har en riktigt härlig vårtermin och att du tar dig tid att planera för din student. Din högtidsdag som vi kommer att göra allt vi kan för att förgylla med snygga mössor och tuffa studentprylar.

Varmt välkommen till studentmossaonline.com!

]]>
Wed, 27 Jan 2016 11:51:38 +0000